Behoefte aan extra mankracht?

Douane declaranten en consultants die snel aan de slag kunnen en op de hoogte zijn van actuele douanewet- en regelgeving, zonder dat u ergens aan vast zit. Op korte termijn een oplossing door het grote netwerk van ECC.

Extra mankracht nodig? Of heeft u een specifiek douane-vraagstuk?

Goede douane declaranten zijn schaars. Lastig, wanneer u snel iemand nodig heeft om u te ondersteunen bij uw douaneafhandeling. Gelukkig hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen we u een oplossing bieden op korte termijn.

Er zijn momenten waarop uw douaneafdeling extra ondersteuning goed kan gebruiken. Douane declaranten die snel aan de slag kunnen en op de hoogte zijn van actuele douanewet- en regelgeving, zonder dat u ergens aan vast zit. Wanneer u kampt met een personeelstekort of piekperiodes op uw douaneafdeling, dan regelt European Customs Clearance het voor u.

Het kennisgebied van onze (assistent-) declaranten bestrijkt het gehele scala op douane technisch gebied, zowel fiscaal als niet-fiscaal. Uiteraard altijd in overeenstemming en rekening houdend met de wettelijke vereisten binnen de kaders van internationale en nationale douanewetgeving.

Ook voor extra kennis op het gebied van douanezaken kunt u bij European Customs Clearance terecht. Onze douane consultants behandelen voor u tijdrovende en specialistische vraagstukken, zoals: verzoeken om teruggaaf, bezwaar & beroepschriften; behandeling van niet-gezuiverde transitdocumenten; het begeleiden en aanvragen van bindende tariefinlichtingen en andere soort douanevergunningen. Het schrijven van de noodzakelijke AO/IC, ongeacht welke economische douaneregeling, waaronder: douane-entrepots (opslag onder douaneverband), actieve en passieve veredeling, tijdelijke invoer en dergelijke; advisering, ondersteuning en begeleiding bij het self-assessment voor Authorised Economic Operator (AEO) certificering.

Stel uw vraag. Wij lossen het voor u op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Madelon Popa

Detachering & Consultancy

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze andere diensten.

Douane Documenten

Douane Documenten

Lees meer

E-commerce

E-commerce

Lees meer

Opleidingen

Opleidingen

Lees meer

ECC Online

ECC Online

Lees meer