Ontmoet het team van ECC.

Onze specialisten zorgen ervoor dat ze altijd met grenzeloze service klaarstaan voor klanten en declaranten.

Grenzeloze kennis en service.

European Customs Clearance (ECC) is een detacheringsbureau, dat gespecialiseerd is in het detacheren van douane declaranten en consultants. Al het personeel is ervaren en op korte termijn inzetbaar op diverse klantlocaties. Op tijdelijke basis of juist voor een vaste invulling. Daarnaast verzorgen we oplossingen voor diverse douane vraagstukken en zorgen we ervoor dat de douane documenten van onze opdrachtgevers op orde zijn.

De declaranten van European Customs Clearance bieden extra ondersteuning bij afwezigheid van uw eigen personeel of om piekperiodes in uw organisatie op te vangen. De consultants adviseren u bij ingewikkelde douane vraagstukken of bij de aanvraag van uw vergunningen. We werken met een grenzeloos enthousiast en specialistisch team wat elke dag alles op alles zet om het maximale resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen.

Kunnen wij u helpen? Neem dan nu het contact met ons op. Snel schakelen of lange termijn, ECC biedt een oplossing voor uw douane vraagstuk!

Bekijk onze diensten.

Douane Documenten

Douane Documenten

Lees meer

Detachering

Detachering

Lees meer

Opleidingen

Opleidingen

Lees meer

ECC Online

ECC Online

Lees meer

Wat onze mensen zeggen.

Heb je vragen?

Heeft u een douane-vraagstuk? Zou u graag een declarant of consultant van ECC inzetten? Of ben jij een geschikte kandidaat voor ECC? Neem hier het contact op!

Ons contact team.

Voor onze declaranten en consultants hebben we een online kennisbank met alle actualiteiten en ontwikkelingen handig bij elkaar op een plek. Zo is iedereen altijd en overal up-to-date.