Uw douane afhandeling op orde!

Altijd alle douane documenten op orde met de kennis van de experts van ECC. Zo voldoet u altijd aan de wet – en regelgeving!

Altijd uw zaken op orde met de juiste douane-documenten.

Wij begrijpen dat het doen van douane aangiften een tijdrovend en complex proces kan zijn, vooral voor bedrijven die zich bezighouden met internationale handel. Daarom zijn wij er om te helpen!

Onze deskundige douane declaranten staan klaar om u te helpen bij het invullen van douane aangiften en ervoor te zorgen dat uw zendingen voldoen aan de wettelijke vereisten. Of u nu af en toe een douane aangifte nodig heeft of regelmatig importeert en exporteert, wij bieden flexibele en betrouwbare diensten die aan uw behoeften voldoen.

Onze douane declaranten beschikken over uitgebreide kennis van de douaneregels en -voorschriften en hebben ervaring in verschillende sectoren, waaronder de farmaceutische industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de logistieke sector en meer. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van douane documenten, het berekenen van de verschuldigde invoerrechten en belastingen en het zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw zendingen.

Daarbij moet u denken aan de volgende diensten: opmaken van exportdocumenten, oorsprongsdocumenten als Eur1 en certificaat van oorsprong of het inklaren van import goederen. Wij verzorgen daarnaast voor u douane documenten bij alle vormen van transport, zowel bij luchtvracht, zeevracht, gekoeld transport en wegvervoer.

Met onze expertise en ervaring kunnen wij snel voor u schakelen, maar ook structurele oplossingen bieden. Zo kunt u zich bezig houden met andere zaken en er vanuit gaan dat alles compleet en goed afgehandeld is.

Douane afhandeling.

Invoeraangifte

Invoeraangifte

Als je goederen importeert uit een land buiten de EU, is de kans groot dat je te maken krijgt met de Douane en dat je een invoeraangifte moet doen.

Lees meer

Uitvoeraangifte

Uitvoeraangifte

Exporteren van goederen vanuit Nederland naar het buitenland kan een lucratieve onderneming zijn, maar het vereist wel de nodige voorbereiding en papierwerk.

Lees meer

Transitaangifte

Transitaangifte

Een T1 transit document is een douanedocument dat wordt gebruikt bij het vervoeren van niet-EU-goederen van de ene douanepost naar de andere binnen de EU.

Lees meer

Fiscale vertegenwoordiging

Fiscale vertegenwoordiging

Import Beperkt fiscale vertegenwoordiging is een regeling waarbij een bedrijf dat niet is gevestigd in de Europese Unie (EU) een tussenpersoon aanstelt om namens hen op te treden bij de import van goederen in de EU.

Lees meer

Certificaten.

Certificaat van oorsprong

Certificaat van oorsprong

Een certificaat van oorsprong is een officieel document dat de oorsprong van een bepaald product aangeeft.

Lees meer

Eur.1 certificaat

Eur.1 certificaat

Een EUR.1 certificaat is een douanedocument dat wordt gebruikt bij de handel tussen de Europese Unie (EU) en bepaalde niet-EU-landen.

Lees meer

ATR Certificaat

ATR Certificaat

Een ATR-certificaat is een douanedocument dat wordt gebruikt bij de handel tussen de Europese Unie (EU) en Turkije.

Lees meer

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Glenn Bruynaers

Douane Documenten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze andere diensten.

E-commerce

E-commerce

Lees meer

Detachering

Detachering

Lees meer

Opleidingen

Opleidingen

Lees meer

ECC Online

ECC Online

Lees meer