Op zoek naar vakantiekrachten?

De vakantie- en feestdagen zijn dé drukste periodes voor bedrijven van alle groottes, en het inhuren van douane declaranten is een geweldige manier om aan de vraag te blijven voldoen. Maar het vinden van betrouwbare, declaranten en consultants die snel aan de slag kunnen voor de drukste tijd van het jaar kan een uitdaging zijn.

Op zoek naar vakantiekrachten?

Extra ondersteuning nodig op jouw douane afdeling?

Heb je tijdens de vakantiedagen extra ondersteuning nodig op jouw douaneafdeling? Kijk dan niet verder dan European Customs Clearance (ECC). Onze detachering zorgt ervoor dat je tijdens de piekperiodes professionals ontvangt om je te helpen/ondersteunen bij de douaneactiviteiten. Ons team heeft uitgebreide ervaring in het beheren van alle aspecten van douanezaken en kan naadloos integreren met het bestaande team en systemen.

Met ECC kun je rekenen op een betrouwbaar en efficiënt team van experts die jouw bedrijf helpt tijdens de piekperiodes van het jaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons detacheringsprogramma en hoe we jouw douaneafdeling kunnen ondersteunen.

Wat zijn douane declaranten?

Douane declaranten zijn professionals die verantwoordelijk zijn voor het invullen van het benodigde papierwerk en documentatie voor internationale handelstransacties.

Als douane declarant is er diepgaande kennis vereist van douanewetgeving en -procedures, welke wordt opgedaan via gespecialiseerde trainingen en cursussen. Wij bieden de mogelijkheid tot scholing als douane declarant aan via Ik Word Declarant.

Veelgestelde vragen over vakantiekrachten

  Wat zijn de voordelen van het inzetten van gedetacheerd personeel?

  Het inzetten van gedetacheerd personeel biedt verschillende voordelen voor bedrijven: flexibiliteit, specialisatie, kostenbeheersing, geen langetermijnverplichtingen en kennisoverdracht.

  Waarom zouden bedrijven een douane consultant nodig hebben?

  Stel je voor dat een groeiend import-exportbedrijf wordt geconfronteerd met een steeds complexer wordende wereld van douaneregelingen. Hier komt de rol van een douane consultant om de hoek kijken. Deze consultants zijn ervaren gidsen die bedrijven helpen door het doolhof van douanewetgeving en -procedures te navigeren.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Madelon Popa

  Detachering & Consultancy

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Onze andere diensten.

  E-commerce

  E-commerce

  Lees meer

  Detachering

  Detachering

  Lees meer

  Opleidingen

  Opleidingen

  Lees meer

  ECC Online

  ECC Online

  Lees meer